Nøddebrud med frø

Nøddebrud med frø

Denne lækre karamel med med nødder, frø og tørrede tranebær er lækkert om det er på turen i kulden eller ved kaffebordet.

 

Hvis karamellen er for flydende når den skulle være størknet, skal du blot smelte den på panden igen og lad den koge lidt længere.

 

Nøddebrud

Ingredients

  • 1 Sirup
  • 15 gr Smør
  • 200 gr Nødder og frø efter egen smag
  • 2 tsk Havsalt eget smag

Instructions

  1. Kom sirup og smør i en pande og varm op til smørret er smeltet.
  2. Tilføj det meste af saltet hvis ønskes.
  3. Tilføj Nødder, frø evt tørret frugt til blanding og rør det rundt i panden.
  4. Lad pande stå på middel til høj varme til det bobler, lad boble i ca. 5-10 min.
  5. Hæld blandingen i en bradepande med bagepapir og fordel det jævnt.
  6. Lad det køle helt ned.
  7. Knæk, eller bræk det op i passende bider inden du sætter det væk eller servere det.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *