Semi-tørrede tomater

Semi-tørrede tomater

Semi-tørrede tomater er det tætteste vi kommer på soltørrede tomater i Danmark. Der er ikke varmt nok til at soltørre dem her. Det giver selvfølgelig en anden smag, men det er nemt at lave og man kan bruge lige de krydderier man vil. Så det er bare at prøve sig frem, og finde den smag man slev finder mest behagelig.

Semi-tørrede tomater

Ingredients

  • 500 g cherrytomater
  • Oregano
  • Salt

Instructions

  1. Skær tomaterne i halve.
  2. Læg dem på bakkerne i din dehydrator eller på en bageplade dækket med bagepapir.
  3. Drys med krydderier i den mængde du synes er passende. Vi brugte oregano, men man kan sagtens bruge andre krydderier for at give dem en anden smag.
  4. Sæt ovn eller dehydrator på 50˚ og lad dem stå i ovnen til de er tørre. Det er svært at sige hvor lang tid det tager, men det skal i dehydrator mindst have 4 timer.
  5. Når tomaterne er forholdsvist tørre med et lille bid i sig (de kan ikke blive helt tørre, derfor navnet semi-tørrede), kommes de i et patentglas eller syltetøjsglas og overhældes med olie.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *